VLSG Executive Search

Bent u toe aan een nieuwe stap in uw carrière? Zoekt u een uitdagende functie in hoger management, met complexe vraagstukken waar u uw tanden in kunt zetten, en waar uw ervaring en competenties het verschil maken? Van Leeuwarden Search Group helpt u hier graag bij!

Dit zijn wij

Wij zijn een full service bureau met ruim twintig jaar ervaring in het bemiddelen van professionals in hoger management. We hebben een enorm netwerk in tal van branches, zowel profit als non-profit. We bieden vacatures in alle soorten en maten – zowel dienstverband, als interim en freelance. Onze consultants hebben zelf jarenlange ervaring in senior managementposities en op directieniveau. Dat maakt ons een gekwalificeerd sparringpartner om u te begeleiden in uw professionele ambities. Uw consultant staat u terzijde vanaf het eerste gesprek tot en met de nazorg.

Zo werken wij

Onze enthousiaste no-nonsense aanpak zorgt voor trouwe klanten, die wij door en door kennen. Voor velen van hen werken wij al jaren exclusief. Daardoor kunnen wij u maximale transparantie bieden over de vraagstukken én bedrijfscultuur van de organisatie waar u kansen ziet. We koppelen uw ervaring en competenties aan hetgeen onze klanten nodig hebben: de éne keer is dat een manager die een reorganisatie of veranderproces kan begeleiden, de volgende keer een directeur die innovatie in de business brengt. Zo zorgen wij voor een optimale match.

Kennismaken?

Wij maken graag persoonlijk kennis. We gaan direct aan de slag om u te matchen bij een van onze vacatures. En mocht u nu nog niets passends zien, dan bent u uiteraard ook van harte welkom om met ons te sparren over uw professionele kansen en wensen.

Eric-1

Eric in den Bosch
Managing Partner
eric@vlsg.eu
06 – 130 581 32

Fer-2

Fer van Leeuwarden
Managing Director
fer@vlsg.eu
06 – 131 156 03

Dianne-1

Dianne Wientjens
HR Business Partner-VLSG
dianne@vlsg.eu
06 – 290 215 62

Jos-1

Jos van Leeuwarden
Office Support
info@vlsg.eu
085 – 822 11 55

error: Content is protected !!