VLSG Executive Search

Zoekt u snel ervaren senior professionals met de juiste competenties, die uw organisatie naar een hoger niveau tillen? Van Leeuwarden Search Group snapt dat u aan het stuur van uw organisatie alleen het allerbeste wilt: doortastende kandidaten met visie en bewezen skills op zowel het zakelijke als menselijke vlak. We gaan graag voor u aan de slag!

Dit zijn wij

Wij zijn een full service bureau met ruim twintig jaar ervaring in het bemiddelen van professionals in hoger management. We bedienen tal van branches en leveren zowel voor vast dienstverband als interim. Onze consultants hebben zelf jarenlange ervaring in senior managementposities en op directieniveau in het bedrijfsleven. Wij snappen de businesses en dat maakt ons een gekwalificeerd sparringpartner voor uw organisatie. Uw consultant staat u terzijde vanaf het eerste gesprek tot en met de nazorg.

Zo werken wij

Onze enthousiaste no-nonsense aanpak zorgt voor trouwe klanten, die wij alles uit handen nemen rondom werving en selectie. We bouwen bewust aan duurzame relaties. Met veel klanten én kandidaten werken we al jaren samen. Omdat we veel energie steken in het door en door leren kennen van uw vraagstukken en bedrijfscultuur, snappen wij wat u op elk moment nodig heeft. De éne keer is dat een manager die een reorganisatie of veranderproces kan begeleiden, de volgende keer een directeur die innovatie in de business brengt. Zo verzekeren wij u van een optimale match met de kandidaten uit ons grote netwerk.

Dit doen we óók

HR houdt niet op bij werving en selectie. Veel van onze klanten kunnen van tijd tot tijd extra hulp en advies gebruiken op een breed scala aan personele vraagstukken. Zo kunt u ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld:

  • hoe werkt payrolling
  • hoe organiseer ik outsourcing
  • tijdelijke inzet van HR specialisten op piekmomenten

Kennismaken?

Wij maken graag persoonlijk kennis met u. Met uw vacatures gaan wij uiteraard direct aan de slag. Maar we denken ook graag vrijblijvend met u mee over uw strategische HR vraagstukken.

Eric-1

Eric in den Bosch
Managing Partner
eric@vlsg.eu
06 – 130 581 32

Fer-2

Fer van Leeuwarden
Managing Director
fer@vlsg.eu
06 – 131 156 03

Dianne-1

Dianne Wientjens
HR Business Partner-VLSG
dianne@vlsg.eu
06 – 290 215 62

Jos-1

Jos van Leeuwarden
Office Support
info@vlsg.eu
085 – 822 11 55

error: Content is protected !!