Senior Technical Consultant

Full Time

VDP Automation B.V.

Je bent een gesprekspartner met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, want je hebt direct contact met jouw projectgroep én de klanten en hebt hierin een leidende rol!

Introductie

Ben jij een ervaren technical consultant met een passie voor het leiden van uitdagende IT-projecten? Wil jij je kennis inzetten in een dynamische omgeving waar maatwerk de norm is? Bij VDP Automation zoeken we een Senior Technical Consultant die verantwoordelijk is voor het succesvol uitvoeren en afronden van projecten binnen de gestelde deadlines. Als jij graag die extra stap zet voor klanten en wilt werken met de nieuwste technologieën, dan nodigen we je uit om te solliciteren!

Wat ga je doen als Senior Technical Consultant?

In jouw rol als Senior Technical Consultant neem je de leiding over nieuwe IT-projecten. Je bent verantwoordelijk voor het plannen, organiseren en toewijzen van taken aan een team van 3 tot 4 projectmedewerkers. Naast het managen van het project voer je zelf ook technische taken uit en zorg je ervoor dat deadlines worden gehaald. Het nauwkeurig administreren van projectdetails en werkzaamheden is een essentieel onderdeel van je functie.

Na de implementatie draag je je kennis over aan de servicedesk, zodat zij de oplossing kunnen beheren en ondersteunen. Bij storingen analyseer je de oorzaak en neem je de nodige maatregelen om het probleem op te lossen.

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden:

  1. Projectmanagement en organisatie: Je neemt taken over van de operationeel manager en zorgt voor een vlekkeloze uitvoering van projecten.
  2. Professionaliseren van processen: Je begeleidt collega’s en helpt bij het verder ontwikkelen van onze projectmethodieken.
  3. Klantenadvies: Je adviseert en informeert klanten over de mogelijkheden en beperkingen van de IT-oplossingen die wij implementeren.

Werkomgeving

Bij VDP Automation heerst een platte organisatiestructuur waarin iedereen gelijk is en de communicatie informeel verloopt. Samenwerken en kennis delen staan centraal, wat betekent dat je eenvoudig met collega’s kunt sparren en vragen kunt stellen. Ons team van 15 enthousiaste professionals werkt vanuit ons moderne kantoor in Nijmegen aan maatwerkoplossingen voor klanten binnen een straal van 250 kilometer.

Wat vragen wij van jou als Senior Technical Consultant?

Als Senior Technical Consultant beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent in staat om projecten strak te plannen, terwijl je flexibel genoeg bent om ad-hoc situaties aan te pakken.

Daarnaast vragen we:

  • Opleiding: HBO-werk- en denkniveau.
  • Ervaring: Ervaring als (Technical) Consultant in een projectmatige omgeving.
  • Technische kennis: Grondige kennis van Cloud, IT-infrastructuur, Hyper-V, Office 365 / (Azure) AD en migraties naar nieuwe omgevingen.
  • Rijbewijs B: Omdat onze klanten verspreid zijn binnen een straal van 250 kilometer rond Nijmegen.
  • Taalvaardigheid: Kennis van de Franse taal is een pluspunt, maar geen vereiste.

Ben je momenteel een Medior Technical Consultant en klaar voor de volgende stap? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Wat bieden wij jou?

  • Salaris: Een salaris tussen € 3.500,- en € 5.000,- op basis van 40 uur per week.
  • Contract: Jaarcontract voor 32, 36 of 40 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Vergoeding: Een wachtdienstvergoeding van € 175,- bruto en vergoeding van eventuele overuren in tijd of geld.
  • Pensioenregeling: Een solide pensioenregeling, waarbij onze pensioenadviseur je begeleidt bij de start.
  • Middelen: Alle benodigde middelen om je functie goed uit te voeren, zoals een laptop, headset, telefoon en een auto van de zaak die je ook privé mag gebruiken.
  • Extra’s: Toegang tot een actieve personeelsvereniging die jaarlijks diverse uitjes en activiteiten organiseert, zoals een zomerbarbecue, een weekendje weg, en meer.

Interesse?

Wil jij je carrière naar een hoger niveau tillen als Senior Technical Consultant bij VDP Automation? Stuur dan je cv en motivatie naar info@vlsg.eu. Voor meer informatie kun je contact opnemen met VLSG Search Solutions via 085 822 11 55.

Grijp deze kans om jouw expertise in te zetten in uitdagende IT-projecten en deel te worden van een hecht en professioneel team!

error: Content is protected !!