VLSG Search Solutions

Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw carrière? Zoek je meer uitdaging en wil jij het verschil maken voor een werkgever die jouw ambities snapt? Van Leeuwarden Search Group helpt je hier graag bij!

Dit zijn wij

VLSG is een recruitment businesspartner welke voornamelijk werft op basis van exclusiviteit. Onze mooie en interessante opdrachtgevers zijn al vele jaren partner van VLSG en daardoor kennen wij alle ins en outs. 80% van al onze opdrachtgevers mogen we al 8 jaar of langer onze recruitment businesspartner noemen. Hier zijn wij erg trots op!  Een full service bureau met ruim twintig jaar ervaring in het bemiddelen van professionals. We hebben een enorm netwerk in tal van branches, zowel profit als non-profit. We bieden vacatures in alle soorten en maten – zowel dienstverband, als interim en freelance. Onze consultants begeleiden jou in jouw zoektocht naar professionele groei: vanaf het eerste gesprek tot en met de nazorg. Jouw ambities en wensen staan centraal voor ons en we nemen graag de tijd om je goed te leren kennen.

Zo werken wij

Onze enthousiaste no-nonsense aanpak zorgt voor trouwe klanten, die wij door en door kennen. Voor velen van hen werken wij al jaren exclusief. Daardoor kunnen wij jou maximale transparantie bieden over jouw potentiële werkgever, hun vraagstukken én hun bedrijfscultuur. Door middel van bijvoorbeeld bedrijfsfilmpjes weet jij precies waar je aan begint en zorgen wij voor een optimale match.

Dit doen we óók

Kandidaten die niet terugschrikken van avontuur, vinden extra uitdaging bij VLSG International. Vanuit onze vestiging in Melbourne, Australië bemiddelen wij voor kandidaten met specifieke kennis en ervaring, die een professionele uitdaging willen combineren met een mooie ervaring in een ander continent. Kijk voor meer informatie op xxx.

Kennismaken?

Wij maken graag persoonlijk kennis met jou. We gaan direct aan de slag om jou te matchen bij een van onze vacatures. En mocht je nu nog niets passends zien, dan ben je toch van harte welkom om met ons te sparren over jouw professionele kansen en wensen.

Fer-2

Fer van Leeuwarden
Managing Director
fer@vlsg.eu
06 – 131 156 03

Dianne-1

Dianne Wientjens
HR Business Partner
dianne@vlsg.eu
06 – 290 215 62

Jos-1

Jos van Leeuwarden
Office Support
info@vlsg.eu
085 – 822 11 55

Christiaan-2

Christiaan Stein
Business partner
christiaan@vlsg.eu
06 – 33 44 51 52

error: Content is protected !!