VLSG Search Solutions

Zoekt u snel de beste professionals in uw vakgebied? Professionals die de juiste opleiding en ervaring meenemen en uw organisatie verder helpen? Van Leeuwarden Search Group gaat graag voor u aan de slag!

Dit zijn wij

VLSG is een recruitment businesspartner welke voornamelijk werft op basis van exclusiviteit. Onze mooie en interessante opdrachtgevers zijn al vele jaren partner van VLSG en daardoor kennen wij alle ins en outs. 80% van al onze opdrachtgevers mogen we al 8 jaar of langer onze recruitment businesspartner noemen. Hier zijn wij erg trots op! Een full service bureau met ruim twintig jaar ervaring in het bemiddelen van professionals. We bedienen tal van branches en leveren op vacatures in alle soorten en maten – zowel in dienstverband als interim – op diverse opleidingsniveaus. Onze consultants zijn stuk voor stuk specialist en sparringpartner voor uw branche. Uw consultant staat u terzijde vanaf het eerste gesprek tot en met de nazorg.

Zo werken wij

Onze enthousiaste no-nonsense aanpak zorgt voor trouwe klanten, die wij alles uit handen nemen rondom werving en selectie. We bouwen bewust aan duurzame relaties met onze klanten én met onze kandidaten: met velen van hen werken we al jaren samen. Omdat we veel energie steken in het door en door leren kennen van de vraagstukken van uw branche en uw bedrijfscultuur, verzekeren wij u van een optimale match met de kandidaten uit ons netwerk.

Dit doen we óók

HR houdt niet op bij werving en selectie. Veel van onze klanten kunnen van tijd tot tijd extra hulp en advies gebruiken op een breed scala aan personele vraagstukken. Zo kunt u ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld:

  • hoe werkt payrolling
  • hoe organiseer ik outsourcing
  • tijdelijke inzet van HR specialisten op piekmomenten

Kennismaken?

Wij maken graag persoonlijk kennis met u. Met uw vacatures gaan wij uiteraard direct aan de slag. Maar we denken ook graag vrijblijvend met u mee over uw strategische HR vraagstukken.

Fer-2

Fer van Leeuwarden
Managing Director
fer@vlsg.eu
06 – 131 156 03

Dianne-1

Dianne Wientjens
HR Business Partner
dianne@vlsg.eu
06 – 290 215 62

Jos-1

Jos van Leeuwarden
Office Support
info@vlsg.eu
085 – 822 11 55

Christiaan-2

Christiaan Stein
Business partner
christiaan@vlsg.eu
06 – 33 44 51 52

error: Content is protected !!